• ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακινησης στην πόλη
  • Ανακαλύψτε το νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.

Δωρεάν η χρήση των ποδηλάτων Αμαρουσίου από την Coca Cola Ελλάς! Από τις 15/9 και εφεξής η Coca Cola Ελλάς ανέλαβε την υποστήριξη του Συστήματος Cyclopolis Δήμου Αμαρουσίου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο και τη Cyclopolis συμφωνήθηκε οι συνδρομές να είναι για όλους πρακτικά δωρεάν (1 ευρώ η ετήσια συνδρομή), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να απολαμβάνει χωρίς κόστος τα οφέλη από την τακτική χρήση του ποδηλάτου. Μοναδική προϋπόθεση είναι η κάθε βόλτα να μην ξεπερνάει τις 2 ώρες (αντί της μισής που ίσχυε έως σήμερα). Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιείτε το ποδήλατο κάθε μέρα.

Η ενέργεια εντάσσεται στην εκστρατεία της Coca Cola Ελλάς «Άλλαξε στάση, μπες στη δράση» που στοχεύει στην ανάδειξη των θετικών επιπτώσεων της άσκησης στην καλή υγεία.

Αν δεν έχετε ακόμη κωδικούς, πατήστε το Εγγραφή, δηλώστε τα συνθηματικά σας και...

Καλές βόλτες!

Νέα ημερήσια συνδρομή με απεριόριστο χρόνο χρήσης!

Κατόπιν αιτήματος πολλών χρηστών από σήμερα, 7 Απριλίου 2014,  εισάγεται ειδική ημερήσια συνδρομή χωρίς τον περιορισμό των δωρεάν 120’ ανά διαδρομή.

Με την καινούργια συνδρομή μπορείτε έναντι €3,00 να χρησιμοποιήσετε τα δημόσια ποδήλατα για όσον χρόνο θέλετε κατά τη διάρκεια ισχύος της χωρίς επιπλέον χρέωση.

Όλες οι άλλες συνδρομές παραμένουν σε ισχύ.

Καλές βόλτες!

Οδηγίες Χρήσης

δες βήμα-βήμα όλες τις οδηγίες για να απολαύσεις μια βόλτα με ποδήλατο